Om mig

Om mig

Mit navn er Jeanel Serrani, jeg er uddannet frisør i 2014,
og uddannet makeupartist i 2016.

I 2020 valgte jeg at skabe mit eget sted, hvor jeg byder mine kunder velkommen og tilbyder dem det aller bedste fra begge verdener. BeautyBySerrani åbnede d. 1/12-2020 og jeg ser meget frem til at se dig.

At være kunde hos mig, handler om meget mere end “bare” at blive klippet. Det handler om dig, din stil og din fremtoning. Jeg gør en stor indsats for at forstå dig, se dig og høre dig inden jeg sætter saksen eller farvepenslen i dit hår.
Jeg er en passioneret, professionel frisør og makeupartist. Min store faglige nysgerrighed gør, at jeg holder mig opdateret om nye metoder og teknikker indenfor mit fag. Jeg gør alt hvad der er muligt, så mine kunder altid får den bedste vejledning med hjem. Jeg har blandt andet arbejdet som frisør og makeupartist på musikvideo, reklamefilm, shows, fotoshoots, spillefilm, Maskør hos det Kgl. Teater samt Fredericia Teater.

Jeg elsker mit arbejde, at være kreativ og dét at gøre en forskel for hver enkelt kunde. Alt fra en lille forskel, til en stor forskel.

Jeanel Serrani
miljoe-pakning