Brudestyling

Brudestyling

Skal du være årets smukkeste brud?
BeautyBySerrani tilbyder brudemakeup og håropsætning i Østjylland og Midtjylland. (Vejle, Århus, Silkeborg, Herning og omegn)
Jeg sætter en stor ære i, at starte din store dag på den bedste måde, og jeg føler mig priviligeret, når jeg får lov til at have sådan en indflydelse på din bryllupsdag. Jeg har 13 års erfaring indenfor håropsætning og makeup til bryllup, og jeg lover dig derfor at det holder til knus, kram, brudebilleder, dans mm. – Så det skal du ikke skænke en tanke på din eventyrlige dag.

Tidens ideal er naturlig skønhed. Vores hud skal være glat og have den perfekte glød, vores øjne skal være intense og strålende. Som professionel makeupartist tror jeg på, at brude makeup skal være behageligt, men vigtigst af alt: Skal det få dig til, at føle dig smuk indeni som udenpå. Da jeg både er uddannet frisør og makeupartist tilbyder jeg dig hele pakken til din store dag.

Jeg tilbyder at komme hjem til dig i dine egne trygge rammer, dog mod kørselspenge fra min bopæl (Sdr. Felding). Du bestemmer hvor det passer dig bedst. For mig handler det om at have en god kommunikation, så vi er sikre på, at komme godt i mål. Derfor er min brudepakke inklusiv en prøvesnak. Til denne session finder vi sammen ud af hvilket look du ønsker dig, det er derfor en god idé, at du har gjort dig nogle tanker om dit brudehår før denne session. Det tager cirka 1 time, hvor vi finder form og facon til dit bryllupshår, samt farver og teknik til din brudemakeup, alt efter hvad du ønsker jeg skal lave på din store dag.
Ønsker du også styling af familiemedlemmer, brudepiger, veninder m.m. står jeg også gerne for det.

Du er altid velkommen til at forespørge på tider til jer samlet.

Priserne for bryllupsmakeup og brudehår er som følger:
Brudepakke ude af huset (bryllupsmakeup og brudehår inkl. prøvesession 3-4 uger før)Fra 4800,- kr.
Brudepakke i salonen (bryllupsmakeup og brudehår inkl. prøvesession 3-4 uger før)Fra 4000,- kr.
Brudemakeup i salonen (inkl. prøvesession)Fra 1925,- kr.
Brudeopsætning i salonen (inkl. prøvesession)Fra 3425,- kr.
Håropsætning og makeup til brudens mor / brudepiger / gæstFra 1450,- kr. pr. person.
Transport beregnes med 4,41 kr./km. +200,- kr./time.

Alle priser er “fra” priser, og vurderes altid udfra opgavens størrelse.
Behandlingerne kan ikke onlinebookes

Brude opsætning af hår
Brudehår opsætning