Dameklip

DAMEKLIP I ÅRHUS

DAMEKLIP UDFØRES MED OVER 10 ÅRS ERFARING

Trænger du til at få klippet spidserne af dit hår, eller kunne du tænke dig en helt ny frisure? Leder du efter en imødekommende og kvalitetsbevidst frisør i Aarhus N, der har mange års erfaring med dameklip, og som bruger den nødvendige tid på at sikre sig, at du får den frisure, du ønsker? Så er du kommet til det helt rette sted.

Håret er en vigtig del af de fleste kvinders identitet, og derfor er det naturligvis vigtigt, at klipningen udføres med dig i fokus. At være kunde hos mig, handler om mere end “bare” en klipning. Det handler om din stil og din fremtoning. Jeg gør en stor indsats for, at forstå dig, se dig og høre dig inden jeg sætter saksen i dit hår.

Hvis du ikke helt ved, hvad du kunne tænke dig, så står jeg også altid klar til, at vejlede dig og give dig inspiration til, hvad der passer bedst til dig og din ansigtsform. Min faglige kunnen, og dine ønsker vil i sidste ende blive Århus’ flotteste frisure.

Tidligere delte man frisører op i damefrisør og herrefrisør, det gør man ikke længere. I dag er vi uddannet i, at vejlede kvinder og mænd lige meget og lige godt. Derfor omfavner jeg alle kunder med mine professionelle øjne.

HVAD KOSTER EN DAMEKLIP?

Jeg tilbyder en fair pris på dameklip, der dog variere efter tykkelsen på dit hår. Derudover afhænger prisen også af om du ønsker en spa-kur og/eller at få farvet håret i samme omgang. Dameklip prisen starter fra 485kr. inkl. vask og føn.