Babylights

BABYLIGHTS ÅRHUS

Babylights er til dig, der ønsker ultratynde og fine highlights, skabt til at efterligne det helt naturlige farvespil, vi ofte ser hos børn, eller hvis vi var ude i solen året rundt. Farveteknikken er udsprunget fra den almindelige highlight/lowlight teknik, som vi i  daglig tale kender som reflekser eller striber.

Forskellen mellem disse teknikker er mængden af hår i hver passage og mellemrummet i mellem dem.
For at skabe babylights, laver jeg ultrafine vævninger, med ganske små mængder hår og tætte pakker. Dette gør, at de fine babylights blender sig smukt med din egen naturfarve. Der vil dog ikke være ligeså meget naturfarve at se, som ved de almindelige reflekser. Babylights kan laves i alle hårfarver og hårtyper, processen kan udføres i enhver nuance og matche enhver hudtone.

Når du har babylights, vil der være mindre vedligeholdelse. På grund af de meget fine vævninger, bliver udgroningen helt naturlig og blød at se på. Der laves betydeligt flere papirspakker ved babylights end reflekser, derfor er prisen og tiden anderledes.

Hvis du gerne vil have mere rådgivning omkring babylights, er du mere en velkommen til at ringe til mig, eller kommer forbi salonen, så vi sammen kan booke den tid der passer til dig.

Babylights lys
Babylights blond