Balayage

BALAYAGE ÅRHUS

Er til dig der har mellemlangt eller langt hår og som ønsker et naturligt spil. Det er lidt mørkere i bunden og bliver lysere ud mod længder og spidser. Balayage er en af de mest populære hårfarver for tiden, fordi mange piger falder for det naturlige look og det er nemmere at holde, da den ‘mørke’ bund ofte er kundens naturfarve.

Balayage er tyvstjålet fra den franske ordbog, og betyder ‘’at feje’’ eller ‘’at stryge’’. Teknikken bag balayage er, at man med frihånd påfører farven i sektioner af håret, med lette og velovervejede strøg. Da teknikken sker i frihånd kan balayage altid skræddersyes til dig og dine ønsker, og balayage er derfor en teknik som aldrig er helt ens på alle kunder.

En af fordelene ved balayage hår er, at man i modsætning til en helfarve eller almindelige reflekser ikke behøver, at få det farvet ligeså ofte. Den naturlige bund, og de velovervejede strøg, må nemlig gerne gro et godt stykke, uden det gør noget. Jeg anbefaler dog, at det bliver vedligeholdt med glossing løbende, da den holder farvens glans og klarhed bedre. Glossing kan også altid gøre nuancen koldere eller varmere, alt efter dit ønske.

Hvis du gerne vil have mere rådgivning omkring balayage, er du mere en velkommen til at ringe til mig, eller kommer forbi salonen, så vi sammen kan booke den tid der passer til dig.

Book tid

 

Hvorfor er balayage så populært?

-Det kræver mindre vedligeholdelse end de fleste hårfarver. Balayage processen er designet til, at give udseendet af din egen udgroning, et smigrende og naturligt look, der gør det nemmere at vedligeholde. Det betyder, at der skal farves på håret færre gange i løbet af et år, og at dit hår bliver stærkere og mere sundt på sigt.
Jeg har nogle kunder, der går 6-8 måneder mellem besøgene, mens andre vælger at komme hver 2-3. måned.

-Behandlingen er skræddersyet. Hver balayage er forskellig: Placering, graduering og farve er baseret på din hårfarve, struktur og længde, så det kan tilpasses til dig, for at fremhæve eller blødgøre dine ansigtstræk. En god stylist vil altid tage hensyn til kundens hudtone og naturlige grundfarve for at afgøre, hvilke toner der vil fungere bedst. Der er ikke to balayages, der skal se ens ud.

Mange former for balayage er ikke mønstre, som en frisør følger. Vi ser på håret som en helhed og finder de dele, der kan fremhæve visse træk, eller en bestemt frisure. Mine kunder elsker det, fordi det er mere skræddersyet til dem.

Find inspiration

 

Hvad er​ prisen​ på balayage?

Balayage tager tid, at lave og koster oftest lidt mere end andre farvninger. Til gengæld er du sikret en utrolig lang holdbarhed, og et minimalt vedligeholdelse. Se mine priser på min online booking. Prisen kan variere afhængig af om dit hår er tykt, fint, langt, mellem osv. Der kan være stor forskel på hvor meget arbejde, der skal til for at nå den ønskede farve.

BALAYAGE
balayge hår lys
balayge hår