Hårfarvning

HÅRFARVNING ÅRHUS

Skal du have farvet dit hår?  En ny farve kan gøre meget for din personlige udstråling. Drømmer du om fornyelse og en drastisk forandring eller skal din begyndende udgroning blot have en opfrisker? Hos BeautyBySerrani tilbyder jeg helfarvning, bundfarve, reflekser med hætte, reflekser med papir, babylights, balayage og glossing.

Det kan være rigtig svært, at gennemskue hvad der er “bedst” af disse farvemetoder til dig og dit hår. Det der er bedst til dig, er måske ikke det bedste til din veninde eller din nabo. Jeg bruger derfor altid god tid til, at høre hvad dine ønsker er, så jeg kan vejlede dig med min faglige kunnen og vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig. Det er derfor vigtigt, såfremt du er i tvivl når du onlinebooker, at du ringer så vi kan drøfte det sammen. Herved opnår du, at dine ønsker bliver opfyldt på bedste vis.

Herunder giver jeg en lille forklaring på de forskellige farveteknikker, som jeg tilbyder i salonen:

Helfarvning: Er til dig der ønsker en ensartethed og en naturlig glød. En helfarve er en behandling, hvor alt håret bliver indfarvet fra bund til spids. Ved en helfarve kan der godt ændres på tonen, så længe det er mørkere. Det er ikke muligt, at farve et farvet hår lysere. Ønsker du, at gå fra mørkt til lyst hår skal håret derfor afrenses først. Hvis dette er ønsket anbefaler jeg, at du ringet til salonen for at booke en tid.

Bundfarve: Er til dig der har helfarvet håret i forvejen, men ønsker en opfriskning af det, der er groet ud. Bundfarve er en maks 4cm udgroning, og jeg vælger selvfølgelig en farve der matcher det, der er farvet i forvejen.

Reflekser med hætte: Er til dig der har kort hår, men trænger til lidt “spil” i håret. Der kan dog kun bruges 1 farve til denne metode. Reflekser lavet med hætte betyder, at du får en hætte på håret, hvor jeg trækker nogle hårtotter igennem. Det er så de totter, der er  trukket igennem hætten, der bliver farvet.

Reflekser med papir: Er til dig der trænger til reflekser. Denne behandling laves både i kort, mellemlangt og langt hår. Reflekser med papir er det moderne udtryk for lyse striber.
Når der vælges reflekser betyder det, at jeg kun farver dele af håret, for at skabe liv og farvespil.
Reflekserne væves i passager og pakkes derefter ind i papir. Med reflekser får du et mere naturligt resultat og udgroningen ved reflekser, er ikke så markant da jeg ikke farver hele håret, men i stedet bibeholder noget af din egen naturlige hårfarve. Da jeg lægger reflekserne tæt på hovedbunden, men ikke direkte på hovedbunden, er det en mere skånsom hårfarvemetode. Hvis du har sart eller irriteret hovedbund, kan det derfor være en god løsning frem for for en helfarve, som kommer i berøring med huden i hovedbunden.

Babylights: Er til dig, der ønsker ultratynde og fine highlights, skabt til at efterligne det helt naturlige farvespil, vi ofte ser hos børn, eller hvis vi var ude i solen året rundt. Farveteknikken er udsprunget fra den almindelige highlight/lowlight teknik, som vi i  daglig tale kender som reflekser eller striber. Læs mere her

Balayage: Er til dig der har mellemlangt eller langt hår og som ønsker et naturligt spil. Det er lidt mørkere i bunden og bliver lysere ud mod længder og spidser. Balayage er en af de mest populære hårfarver for tiden, fordi mange piger falder for det naturlige look og det er nemmere at holde, da den ‘mørke’ bund ofte er kundens naturfarve. Læs mere her

Glossing: Er til dig der har lysnet håret, men som ønsker at tilføre mere glans, klarhed og/ eller ændre refleksen i det lysnede hår og ønsker, at få håret lidt koldere eller varmere i
farven. Glossing kan ikke altid gøre det hele alene, men den kan tilføre det sidste, så farven bliver perfekt. Jeg plejer, at sammenligne glossing med filter på billeder. Den gør ikke dit hår lysere eller mørkere, den giver blot farven det sidste “touch” til, at være lige den nuance, du ønsker.

håropsætning